“Terima kasih adikku” – Fad Bocey

Tidak sangka pemerg1an mengejvt Abam Bocey sangat memberi kesan kepada seluruh rakyat Malaysia termasuk peminat Bocey sendiri apabila kisah tentang kebaikan arw4h sering di sebut dan di w4r w4rkan di media sosial. Ternyata capti0n dari arw4h Abam “kita baik ramai sayang” betul betul di amalkan Abam sepanjang hidupnya.

Bukan sekadar caption atau hashtag, Abam sangat baik dengan semua orang sama ada rakan artis keluarganya, peminatnya dan masyarakat. Sifatnya yang sangat suka membantu orang susah dan suka bersedekah membuatkan ramai yang meratapi pemergian Abam

Bukan sahaja seorang pelawak, Abam Bocey juga seorang yang sangat peramah tidak s0mbong di luar set. Ternyata ramai yang sangat senang dengan cara dan sikapnya membuatkan ramai yang sangat menyayangi Abam. Ketika urusan jenaz4h arw4h 2 hari lepas, kediaman msjid dan kawasan perkvbur4n di penuhi dengan ribuan manusia yang datang memberi penghormatan terakhir untuk Abam. SubhanaAllah ternyata ramai yang sayangkan arw4h. Tidak terkecuali juara AJL 2020 Naim Daniel yang turut merasa kehilangan.

View this post on Instagram

Live forever. Al – Fatihah. #kitabaikramaisayang

A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx) on

Menerusi perkongsian di instagram Naim Daniel hari ini. Dia berkongsi tentang arw4h akan sentiasa hidup selamanya untuk Bocey. Arw4h Abam juga mungkin akan sentiasa berada di dalam hati peminat Bocey walaupun selepas ini hanya tinggal sayap kiri dan kanan bocey.

Fad dan Achey juga sempat mengucapkan terima kasih kepada Naim. Di ruangan komen juga, Naim meluahkan harapannya kepada Bocey.

” Moga yang baik baik untuk sayap kiri dan kanan Bocey slps ini ” – Naim Daniel

Harapan Naim melalui komennya dia mengharapkan agar semuanya yang baik untuk Bocey dan dia juga mengharapkan agar Achey dan Fad Bocey sentiasa kuat selepas pemergian arw4h Abam. InsyaAllah semua peminat Bocey juga mengharapkan perkara yang sama kepada Achey dan Fad.

Mungkin bukan senang untuk teruskan semuanya tanpa arw4h Abam kerana peminat sudah terbiasa dengan gelagat comel Abam di dalam Bocey. InsyaAllah semoga semuanya di permudahkan untuk Achey dan Fad selepas ini untuk bangkitkan balik nama Bocey.

Sumber : Ig Naim Daniel

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*