“Saya dgr voice note awak, dptlah kurangkan kes4kitan ini”- Aishah Sinclair

Kehilangan pelakon Ashraf Sinclair jelas memberi kesan yang mendalam terhadap ahli keluarganya termasuk Aishah Sinclair dan Adam Sinclair. Tidak dinafikan, hubungan allahyarham Ashraf Sinclair dengan adik beradiknya cukup rapat meskipun masing-masing sudah berkahwin bak kata pep4tah, air yang dicincang tidak akan putus. Hubungan kekeluargaan mereka semestinya boleh dijadikan contoh terbaik buat semua.

Namun setelah perginya Allahyarham Ashraf akibat ser4ngan jntung pada Januari lalu, Aishah meluahkan perasaan rindu buat arw4h abangnya yang begitu menyentuh emosi. Betul lah orang kata, rindu yang paling s4kit adalah rindu kepada orang yang telah tiada.

Aishah menerusi postingnya di instagram meluahkan perasaan rindu buat arw4h Ashraf dan akui, setiap hari terkenangkan abang kesayangannya.

Setiap kali Aishah merindui Ashraf, dia akan sentiasa membuka dan mendengar semula voice note kiriman Ashraf yang disimpan oleh Aishah sendiri. Bagi Aishah, itulah satu-satunya cara untuk mengubat rindunya buat Ashraf.

Kapsyen yang ditulis Aishah di instagram ternyata meruntun hati netizen dan rata-ratanya mengucapkan takziah buat Aishah sekeluarga serta kiriman doa buat arw4h Ashraf.

“Takziah dan Al-fatihah buat Ashraf, semoga rohnya tenang di sana”- Netizen

“He was a good person, loving father and husband”- Netizen

Malah, pemergiaan Ashraf juga membuatkan ramai peminatnya turut merasai kehilangan pelakon kesayangan mereka.

Dalam pada itu, Allahyarham Ashraf Sinclair telah mngal dunia pada bulan Januari lalu akibat ser4ngan jntung sekaligus mengejutkan industri hiburan tempatan dan Indonesia.

Tersentuh hati baca luahan rindu Aishah Sinclair untuk allahyarham Ashraf. Semoga roh arw4h ashraf bersama orang-orang yang beriman. Al-fatihah.

Sumber: instagram Aishahjennifer

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.