“Kucing pun merasakan kehilangan Ayah Ash”- Netizen

Haiwan peliharaan seperti kucing mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan pemiliknya. Begitulah juga hubungan Allahyarham Ashraf Sinclair bersama kucing kesayangannya, Toni yang cukup rapat sehingga akhir hayat Ashraf. Berita pemergiaan Ashraf telah mengejutkan ramai pihak selepas Ashraf disahkan mngg4l akibat ser4ngan jntung pada Februari lalu. Ahsraf telah mnggalkan seorang isteri iaitu Bunga Citra Lestari dan seorang anak lelaki, Noah.

Kehilangan Ashraf jelas sekali mnggalkan kesan terhadap kesemua ahli keluarganya. Lebih mengejutkan, kucing peliharaan Ashraf yang diberi nama Toni juga telah ma4i akibat terlalu merindui arw4h Ashraf seperti yang dinyatakan oleh Bunga Citra Lestari (BCL) sendiri.

Menerusi instagram BCL yang telah dimuatnaik hari ini, Toni dikatakan tidak mahu makan dan badannya semakin lemah semenjak pemergiaan Ashraf pada dua bulan lalu.

Tidak dinafikan, kehadiran Toni banyak memberi sinar bahagia buat Bunga sekeluarga dan telah pun menjadi sebahagian daripada keluarga mereka. Namun, Bunga reda dengan kehilangan kucing kesayangannya.

Sementara itu, posting foto kucing Toni beserta kapsyen yang ditulis pada instagram BCL itu ternyata telah menyentuh hati netizen. Ruangan komen dibanjiri dengan ucapan takziah daripada netizen dan juga perasaan terkilan dengan kematian Toni.

“Toni, sebegitu kamu ingin dekat dengan daddy”- Netizen

“Memang benar kucing setia dengan yang pelihara dia”- Netizen

Sayunya hati bila BCL bagitahu Toni rindukan sangat arw4h Ashraf. Takziah pada BCL sekeluarga atas kehilangan suami dan kucing kesayangannya, Toni.

Sumber: instagram bclsinclair

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan