“Korang lah kini ayah ayah kepada Hamzah jagalah dia sebaiknya”- Netizen

Syed Uthman Hamzah anak kepada arw4h Abam Bocey sebelum ini di katakan tidak sihat dan mengalami demam. Mungkin Hamzah terlalu rindukan ayahnya tetapi tidak pandai nak ungkap melalui kata kata. Apa lah yang si kecil ini tahu, mungkin dia tercari cari tetapi belum faham kenapa ayahnya tidak muncul muncul setelah 7 hari pergi menghadap ilahi.

Sayu apabila melihat seraut wajah si kecil ini, anak kesayangan arw4h dan juga satu satunya zuriat peninggalan arw4h bocey kepada keluarganya. Hamzah di maklumkan ibunya isteri arw4h sering mencari cari arw4h ketika ingin tidur. Allahuakhbar sesungguhnya si kecil ini sangat merindui ayahnya.

Menerusi perkongsian instagram dari sahabat kepada arw4h Abam, dia memaklumkan sebelum ini Hamzah demam dan dia memaklumkan yang Hamzah makin sihat dan demam sudah berkurangan. Alhamdulillah semoga Hamzah sentiasa kuat ramai yang prihatin dan sayangkan Hamzah.

Rata rata netizen mengucapkan syukur dan mendoakan agar Hamzah di beri kesihatan yang baik dan sentiasa kuat. Ada juga antara netizen yang berharap agar kenalan arw4h menjaga Hamzah sebaiknya kerana mereka itulah sekarang ini ayah kepada Hamzah.

Alhamdulilah bukan Fad Achey sahaja sahabat arw4h yang prihatin ramai lagi kenalan dari Arw4h Abam yang sangat perihatin dan sayangkan Hamzah.

Semoga Hamzah sentiasa kuat dan di beri kesihatan yang baik dan membesar menjadi anak yang soleh untuk arw4h ayah dan ibu.

Sumber : Ig pojie.pidon

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*