“Kerlassnye kepom buat cikgu tak fokus nak tanda buku lettew” – Netizen

Elly Mazlein atau lebih mesra dengan pangilan Kak Lina baru sahaja melangsungkan majlis perkahwinan bersama jejaka idamannya beberapa minggu yang lepas. Kak Lina yang memilih untuk merahsiakan identiti dan wajah sebenar papa awan nano sebelum majlis perkahwinannya membuatkan ramai teruja di hari pertama Kak Lina w4r w4rkan wajah jejaka idamannya itu.

Mana tak nya, kisah cinta mereka juga sangat romantik apabila Cikgu Azlan cuba menjadi gentleman mengorat Kak Lina. Alhamdullihah Kak Lina nampaknya cepat serasi dengan orang kelantan dari segi budaya makanan orang kelantan.

Sempoi je Kak Lina makan budu, bergotong royong majlis sambut menantu di Kuala Krai kelantan sebelum ini. Terkejut juga apabila melihat Kak Lina dari keluarga bandar nampak tidak kekok dengan suasana kampung. Banyak gelagat sweet dan manja Kak Lina selepas berkahwin alhamdulillah pandai Cikgu Azlan membahagiakan Kak Lina kan. Menerusi perkongsian dari instagram Kak Lina semalam, dia berkongsi satu gambar papa awan nano tengah siapkan kerja. Biasalah cikgu selalu bawa balik kerja sekolah di rumah kan.

Tetapi yang menjadi isu di dalam gambar tersebut adalah keadaan tandas transparent di dalam bilik Kak Lina. Kerlass Kak Lina toilet terbuka macam buat Cikgu Azlan susah nak fokus buat kerja pulak.

Biasalah rata rata netizen sangat teliti bila bab memerhati habis di perhati dan membuat macam macam andaian. Gurauan netizen di sambut elok Kak Lina dan Kak Lina dengan sporting hanya menjawab ” itu hanya permainan ”

Pandai netizen memeriahkan keadaan kan, kadang kadang kehadiran netizen banyak yang baik dari tidak baik. Ramai saja yang suka Kak Lina bergurau benda benda yang baik yang kelakar dari memberi kecaman. Ada juga yang happy dan mendoakan artis kesayangan mereka.

Apa apa pun kebiasaan memang cikgu sekolah selalu bawa balik kerja sekolah buat di rumah kan. Tetapi kerja cikgu ini adalah kerja yang mulia. Terbaik Kak Lina memilih cikgu Azlan sebagai suami nampak sangat Cikgu Azlan sangat ikhlas dan baik melayani Kak Lina Sephia dan juga ayah Kak Lina. Semoga hubungan rumah tangga mereka sentiasa bahagia.

Sumber : Ig Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY PASTE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*