“Kalau nk buat demo pr0duk kena wat camni, semua benda yg bagus2” – Michael Ang

Pengarah drama, Michael Ang sering menjadi perhatian setiap kali vide0-vide0nya dimuatnaik di instagram miliknya. Vide0 Michael kebiasaannya berkongsi pandangan peribadinya berkaitan isu vir4l dan trending semasa. Kata-kata ‘pedas’ Michael menerusi vide0-vide0 perkongsiannya juga ternyata menghiburkan netizen. Malah, vide0 terbarunya pada kali ini telah mencuri tumpuan ramai apabila Michael seolah-olah menyindir salah seorang usahawan popular dengan melakukan vide0 demo secara betul.

Michael menerusi vide0 IGTV yang dimuatnaik itu sengaja melakukan demo tersebut sekaligus membuatkan netizen sendiri mendakwa Michael sengaja menyindir usahawan popular iaitu Datuk Seri Aliff Syukri yang telah gagal membuat vide0 demo topeng yang dijual. Apabila melihat semula vide0 demo tersebut, Aliff Syukri melakukan demo dengan menuang air pada permukaan topeng muka bagi membuktikan kualiti pada topeng muka yg dijual. Namun, demo yang dibuat tidak berjaya.

Tindakan usahawan popular itu terus dikec4m ramai netizen kerana menjual topeng muka yang tidak berkualiti dan memikirkan keuntungan sahaja.

View this post on Instagram

Salam semua. Rajin pulak aku buat video carut2 hari ni! Enjoy n learn! Luv u all n stay safe!

A post shared by Michael Ang (@michaelang38) on

Selepas kecoh isu tersebut, Michael tampil membuat vide0 dengan sengaja membuat demo untuk menunjukkan kualiti sebenar topeng muka yang dibeli dari pasaraya.

Kata Michael lagi, dia sendiri tidak mengerti mengapa ramai orang berpusu-pusu menjual t0peng muka sedangkan ia banyak dijual di farmasi dan pasaraya berdekatan.

Lebih menariknya, vide0 demo Michael lebih berhasil daripada vide0 demo Aliff Syukri. Netizen pun nampaknya gelak habis tengok gelagat lucu Michael.

Sementara itu, vide0 demo Michael telah ditonton sehingga 132,000 tontonan dan ruangan komen dibanjiri dengan pelbagai respon daripada netizen.

“Betul tu, nak buat demo pr0duk make sure bagus lagi2 face mask tu kan”- Netizen

“Betul2 nak jual biar jujur”- Netizen

“Ada orang tu demo mask dia air menitik terus dia p0tong buah mangga”- Netizen

Kelakar betul Michael buat demo, memang jujur habis lah kan. Takde cover sampai nak p0tong buah mangga hehehe…

Sumber: instagram Michaelang38

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan