“Jgn Awal pakai baju kelawar Lara sudah lah”

Pasngan selebriti Awal Ashari dan Scha Alyahya antara ikon fesyen yang popular dalam industri hiburan tempatan. Setiap gaya fesyen mereka pasti mengujakan ramai peminat-peminat di luar sana. Walaupun pasngan sama cantik sama padan ini sudah mempunyai seorang cahaya mata iaitu Lara Alana, gaya fesyen mereka tetap unik dan up to date.

Selain gaya fesyen Scha dan Awal yang menjadi tarikan ramai, Lara Alana turut sama menerima perhatian netizen di laman media sosial. Wajah comel Lara pun sama iras seperti ibunya. Like mother like daughter gitu…

Gelagat Lara banyak dikongsikan oleh ibu bapanya menerusi laman instagram lebih-lebih lagi ketika musim Perintah Kawalan Pergerakan yang sedang berkuatkuasa sejak Mac lalu.

View this post on Instagram

Salah satu skill yang beliau sudah mahir adalah mencuci uniform kami anak beranak

A post shared by Scha Alyahyaâ„¢ (@schaalyahya) on

Terbaru, video Lara dikongsi oleh Scha di instagrmanya beserta kapsyen yang menghiburkan. Video Lara bersama koleksi baju kelawarnya menarik perhatian ramai. Banyak baju kelawar milik Lara, nampaknya Lara memang peminat baju kelawar ni…

Video Lara itu juga telah ditonton sehingga 153,000 tontonan. Rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi terhadap koleksi baju kelawar kesayangan Lara. Ada juga sebahagian netizen sengaja mengusik di ruangan komen.

“J4ngan bagi daddy pakai dah lah”- Netizen

“Banyaknya baju kelawar dia”- Netizen

“Banyak baju kelawar Lara”- Netizen

Lara yang kini usianya lima tahun nampkanya kelihatan semakin bijak dan petah bercakap. Personaliti Lara yang menarik juga mencuri perhatian peminat-peminatnya.

Sumber: instagram Schaalyahya

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.