“Hamzah tunggu Mommy balik ye” – Syaheera isteri Fad Bocey

Anak kepada arw4h Abam Bocey menjadi perhatian ramai termasuk rakan artis peminat Abam dan juga keluarga terdekat. Ramai yang rasa sebak dengan anak ini baru berusia 5bulan belum sempat mengingat wajah bapanya sudah kehil4ngan kasih seorang ayah. Kata Ali adik kepada Arw4h dia ada menyatakan yang kakak iparnya banyak senyap selepas pemergiaan abangnya dan Hamzah tidak banyak karenah mungkin faham dengan keadaan ibunya yang masih bersedih.

Hamzah adalah satu satunya zuriat dan amanah yang di tinggalkan arw4h kepada keluarganya, ternyata ramai yang sayangkan anak ini seperti mana ramai yang sayangkan bapanya.

Abam juga di katakan sangat menyayangi anak ini apabila dia sudah lama ingin mempunyai zuriat sendiri. Dia juga ada menyatakan ingin berehat lama sebelum kem4ti4nnya untuk meluangkan banyak masa dengan anaknya.

Menerusi perkongsian dari status instagram Syaheera isteri kepada Fad Bocey dia banyak berkongsi video bersama dengan Hamzah dan juga gambar dia dan anak anaknya bermain dengan Hamzah.

Bukan hanya Fad yang ingin mengalas tanggungjawab besar menjaga Hamzah tempoh hari tetapi juga isterinya juga sangat menyayangi anak itu. Beruntung sangat Fad dan Achey mempunyai isteri yang sangat memahami. Syaheera juga cuba tenangkan Fad pada hari pemergi4an Abam sehinggalah sekarang.

View this post on Instagram

Haritu ddy cakap abam tak reply pun ddy wish dia .pastu ddy ckp takpeee aku nk tgok birthday aku dia wish tk 13 hb ni .daddy ,abam takkan wish dah ddy .takkan sama mcm tahun2 lepas .takkan ada dh muka ddy dkt ig abam .dia tgh rehat . . Khas utk daddy ,kenangan kita selalu buli dia ,terkejut kan dia dan mcm2 la .itu hanya kita dan dia sahaja tau .keluarga bocey terlalu banyak kenangan yg tk mungkin kami lupa .memang org akan cakap skrg baru nak ingat ke ?no bukan sbb skrg bru ingat tapi skrg la masanya kami nak kongsi betapa banyaknya kenangan kami . . Daddy kita doakan dia .kita teruskan bawak nama bocey sebab kita tau mcm mna susahnya kita bersama arwah utk naikkan nama bocey .raikan lah tahun ni dengan kenangan yg ada dalam simpanan album sy .mommy doakan daddy dimurahkan rezeki ,dikurniakan kesihatan yg sihat dan bahagia dunia akhirat .mommy tak mintak banyak ,mommy nak daddy kuat balik .arwah tau kita jauh daddy sebab tu daddy tk dpt tengok dan sentuh buat kali terakhir .satu masa pasti kita akan bertemu .again ,happy birthday suami tersayang .moga Allah kurniakan kekuatan buatmu .sama2 kita doakan buat arwah❤️

A post shared by Syaheera❤️Fadzlie (@syaheeraarahman) on

Menerusi instagram miliknya, dia mengucapkan selamat hari lahir kepada Fad dengan ucapan dan kata kata semangat untuk suaminya. Dia juga berharap agak suaminya itu kuat kembali seperti dulu. Pengorbanan dan perhatian seorang isteri adalah yang paling suami inginkan ketika berada di dalam keadaan tertekan dan sedih

Rata rata netizen dan peminat mereka memuji sifat Syaheera yang sentiasa berada dan memberi semangat kepada Fad. Alhamdulillah semoga Fad dan Syaheera dapat menjaga Hamzah sebaiknya dan memberi kasih sayang kepada si kecil itu.

Sumber : Ig Syaheeraarahman

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*