“Daddy jaga Hamzah ye nak, anak daddy 4 orang skrg” – Fad Bocey

Hubungan rapat antara Arw4h Abam dengan sahabat seperjuangannya di dalam bocey bukan hanya di dalam urusan kerja sahaja. Achey dan Fad adalah antara sahabat sejati yang paling rapat dengan arw4h. Menurut kata Anne isteri Achey, hubungan mereka bertiga lebih dari seorang kawan dan saudara malah lebih rapat dari seorang saudara kandung. Segala suka dan duka di kongsi bersama.

Bocey adalah nama besar di dalam industri pelawak tanah air. Gabungan Fad Achey dan arw4h Abam di dalam bocey memberi keserasian yang sangat mantap dan bocey juga antara pasukan pelawak tanah air yang paling di sukai rakyat malaysia. Mana taknya masing masing mempunyai keunikan dan keistimewaan tersendiri bila di dalam show. Gadingan mantap ketiga tiga ini di dalam bocey membuatkan ramai terkesan apabila selepas ini Bocey hanya tinggal 2 orang sahaja.

Semoga Achey dan Fad akan terus memperjuangkan Bocey di dalam industri kerana ini adalah satu satunya usaha keras arw4h Abam juga di dalam industri. Fad Boceh yang telah selamat sampai di Malaysia awal pagi tadi terus ked kediaman arw4h Abam untuk menziarah dan juga berjumpa dengan keluarga Aba

View this post on Instagram

Ddy jaga hamzah ye nak,anak ddy 4 org sekarang😊😘 #kitabaikramaisayang #syeduthmanhamzah

A post shared by FAD & SYAHEERA (@fadbocey) on

Menerusi perkongsian dari Fad Bocey sebentar tadi, dia menyatakan yang dia akan memikul tanggungjawab menjaga Hamzah anak kepada Arw4h Abam. Perkongsian dari Fad ini telah membuatkan ramai tersentuh.

Alhamdulillah ramai yang sayangkan Hamzah walaupun dia masih kecil dan belum mengerti apa apa dan masih terlalu kecil untuk kehilangan kasih seorang ayah, tetapi ramai yang ingin berbakti kepadanya dan ramai yang sangat menyayangi si kecil ini.

Bukan sahaja Fad, bapa saudaranya Ali juga telah berjanji akan menjaga anak ini sebaik mungkin. Alhamdulilah sekarang Hamzah ada ramai ayah yang ambil berat yang prihatin dan sayangkan Hamzah.

Netizen turut terentuh dengan perkongsian dari Fad Bocey.

Semoga segala niat baik mereka terutamanya Fad yang ingin jadikan Hamzah anak angkatnya di permudahkan. Fad juga ada memberitahu umum bahawa anak dia sekarang sudah 4 orang 3 orang anak kandung dan seorang Hamzah. Syukur Tuhan memberi kebahagiaan untuk anak ini. Ramai yang sayangkan anak ini seperti mana ramai yang sayangkan arw4h Abam.

Sumber : Ig Fad Bocey

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*