“Abam kenapa tak cakap ini wish terakhir birthday untuk Fad” – Syaheera isteri Fad Bocey

Hari ini sudah masuk hari keempat pemergian arw4h Abam. Alhamdulillah keadaan keluarga Abam semakin tenang tetapi kisah tentang kebaikan arw4h sentiasa di sebut sebut netizen rata rata sangat merasai pemergian arw4h Abam seorang pelawak tanah air yang mempunyai bakat besar dan baik hati. pemergian Abam turut dirasai seluruh peminat bocey

Achey dan Fad juga kelihatan semakin tenang dan cuba belajar untuk menerima pemergiaan sahabat sejatinya Abam. Hari ini adalah hari lahir Fad, tetapi tidak di sambut seperti sebelum ini kerana keadaannya yang masih bersedih. Tiada lagi ucapan hari lahir dari arw4h Abam untuk Fad Bocey seperti tahun tahun sebelumnya.

Ini adalah ucapan dari Abam untuk birthday Fad tahun lepas. Sayunya ini adalah ucapan terakhir arw4h untuk Fad. Menerusi instagram status Fad Bocey dia ada memuat naik beberapa video di dalam status instagramnya, di dalam video tersebut isterinya membuat surprise membawa kek untuk hari lahirnya. Tetapi raut wajah Fad sangat menyentuh hati semua orang. Semua tahu Fad masih bersedih dan ini kali pertama hari lahirnya di sambut di kediaman Arw4h selepas tahlil arw4h Abam.

Fad nampak terkejut dan kaku mungkin sedang menahan sebak, mungkin dengan sambutan yang simple ini di rumah arw4h lagi membuatkan mereka dekat dengan arw4h. Seolah olah sambut bersama sama. Pasti mereka juga sangat merindui gurauan dari arw4h Abam.

Melalui perkongsian video kedua, kedengaran Fad seperti menahan sebak dan di pujuk isterinya supaya jangan lah sedih sedih ketika ingin potong kek. Achey yang sentiasa berada di sisi Fad untuk memberi semangat.

Alhamdulillah, Fad dan Achey mempunyai isteri yang sangat memahami dan faham keadaan suami mereka selepas kehilangan Abam satu satunya sahabat mereka yang paling rapat.

” Dia dah janji dia nak sambut hari jadi kau Fad, tapi malam ini dia tiada, aku yang ada Fad ” – Ali Puteh

Sayunya tengok video ini, sememangnya Arw4h Abam sangat menyayangi Fad dan Achey. Semoga mereka berdua terus kuat. Fad yang tidak dapat menahan sebak men4ngis. Di kek tersebut juga ada tulis Fad Bocey ” kita baik ramai sayang ” h4shtag Abam untuk semua.

Selamat hari lahir Fad, semoga sentiasa di rahmati di lindungi dan di murahkan rezeki. Semoga segala kebaikan yang Fad buat untuk keluarga arw4h Abam akan di balas dengan kebaikan juga dari Allah.

Sumber : Ig Fad bocey, syaheerarahman, pojie.pidon

Artikel ini disediakan oleh Informasi Viral. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*